友邦保险 (致富区)与暨南大学经济学院联合举办学生拓展系列课程

发布者:系统管理员发布时间:2014-05-21浏览次数:934

时间:5月22日星期四下午3点
地点:经济学院323.

嘉宾1:Mr Li Shun Yee Sunny - 用英语教授 『九型人格』
嘉宾2:Ms Chen Ying Xin Eva - 主要讲解有关奢侈品及认识自己

主讲内容:

嘉宾1 -

九型人格的讲座,主要是探讨每个人的内在性格,它把人的性格分成九类,每种性格都有它的优
点和缺点,当我们明白自己的性格取向,就能够明白自己的强项和弱项,也比较容易接纳自己的缺
点,就更加可以强化自己的优点;这样,就能够在工作上,学习上更加有效。在现代的社会,九型
人格已经应用到建立团队,公司的分工合作,及个人的成长的范畴上。

嘉宾2 - 奢侈品及认识自己 (主要分3部份)
1. Personal information (education background, professional experience), then with a short Q&A to bring out the following part.

2. Diversified informations: a brief luxury brand management and marketing, related domain's knowledge; current development trend based on Chinese market's change; future perspective of international consulting.

3. Comprehensive: job's positioning SWOT(international consulting), summary about my "plan" - "execution" (5W2H1E); why I made my decision to study abroad, choose to work on this field; and future expectation.

更多精彩讲座和活动咨询,敬请关注经济学院研究生会微信订阅号emaster_jnu,或扫描二维码
经济学院研究生会